top of page

Group

Public·9 members

Sunset Beach Online Subtitrat 13


Sunset Beach Online Subtitrat 13
Sunset Beach este un serial de televiziune american de genul dramă romantică, care a fost difuzat între anii 1997 și 1999 pe canalul NBC. Serialul prezintă viața și iubirile locuitorilor din orașul fictiv Sunset Beach, California. Serialul a fost creat de Aaron Spelling, cunoscut pentru alte seriale de succes precum Beverly Hills, 90210 și Melrose Place.


Download Zip: https://miimms.com/2w2UYJ


Serialul a avut un total de 755 de episoade, împărțite în două sezoane. Primul sezon a avut 255 de episoade, iar al doilea sezon a avut 500 de episoade. Serialul a fost difuzat și în România, pe posturile TVR 1 și Prima TV, în anii 1998 și 1999.


Episodul cu numărul 13 din primul sezon al serialului Sunset Beach a fost difuzat pe data de 24 ianuarie 1997. În acest episod, personajele principale sunt Meg Cummings (interpretată de Susan Ward), Ben Evans (interpretat de Clive Robertson), Eddie Connors (interpretat de Peter Barton), Annie Douglas (interpretată de Sarah Buxton) și Gregory Richards (interpretat de Sam Behrens).


Rezumatul episodului este următorul: Meg ajunge la Sunset Beach și îl caută pe Ben, bărbatul cu care vorbea pe internet. Ea îl găsește la barul The Deep, unde lucrează Eddie ca barman. Eddie îi spune lui Meg că Ben este un om bogat și că are o soție pe nume Maria, care a murit într-un accident de iaht. Meg este dezamăgită și pleacă din bar. Ben o urmărește și îi spune că el nu este căsătorit și că Maria era sora lui. El îi cere lui Meg să rămână cu el la Sunset Beach.


Annie este fiica vitregă a lui Gregory, un avocat puternic și influent. Annie are o relație secretă cu Eddie, dar îl înșală cu alți bărbați. Ea îl minte pe Eddie că este însărcinată cu el și îi cere bani pentru un avort. Eddie acceptă să îi dea banii, dar află că Annie nu este însărcinată și că l-a înșelat cu un alt bărbat. Eddie se enervează și o amenință pe Annie că o va ucide.


Gregory este căsătorit cu Olivia (interpretată de Lesley-Anne Down), o femeie frumoasă dar alcoolică. Gregory are o aventură cu Elaine Stevens (interpretată de Kathleen Noone), mama lui Paula Stevens (interpretată de Laura Harring), o polițistă care lucrează la comisariatul din Sunset Beach. Paula este logodită cu Ricardo Torres (interpretat de Hank Cheyne), un alt polițist care este fratele lui Gabi Martinez (interpretată de Priscilla Garita), o asistentă medicală care lucrează la spitalul din Sunset Beach.


Episodul se termină cu un cliffhanger: Eddie intră în casa lui Annie cu un cuțit în mână și o atacă pe Annie. Ben și Meg se sărută pe plajă. Gregory primește un telefon de la Elaine, care îi spune că are ceva important să îi spună. Olivia bea dintr-o sticlă de vodcă.


Dacă vreți să vizionați episodul online subtitrat în limba română, puteți accesa linkurile următoare: [1] sau [2]. Dacă vreți să vizionați întregul sezon online subtitrat în limba engleză, puteți accesa linkul următor: [3].